Dinner in pink Vilniaus geležinkelio stoties perone
„Gastrolių“ restoranas sugrįžta į Vilniaus geležinkelio stotį! Visiems, kas norėjo, bet nespėjo apsilankyti atgimusiame legendiniame stoties restorane, taip pat tiems, kurie tik girdėjo apie šią gastronominę patirtį, ir visiems kitiems nuotykių bei skonių mėgėjams – skelbiame puikią žinią!
Paskutinį gegužės savaitgalį kviesime jus į Rožinę vakarienę Vilniaus geležinkelio stoties perone! Vakarieniausite unikalioje ir romantiškoje geležinkelio stoties atmosferoje – šalia kursuojant traukiniams ir skambant rožinio pianino klavišams.
„Gastrolių“ restorano pavadinime tarsi užkoduotos kelionės – gastronominės kelionės per pasaulio skonius, kelionės per skirtingus renginius ir skirtingas lokacijas.
Pagrindinė „Gastrolių“ veikla – renginių maitinimo organizavimas. Taigi atvežti restoraną galime bet kur. „LTG Infra“ su „Gastrolėmis“ tęsia puikią partnerystę ir po Vilniaus geležinkelio stoties stogu vėl įkurdins laikiną restoraną. Tai bus dar viena kitokia patirtis Vilniaus geležinkelio stotyje, kur svečiai bus kviečiami į Rožinę vakarienę šalia traukinio bėgių!
Glaudus įsitraukimas į mieste vykstančias iniciatyvas ir renginius – dar vienas „LTG Infra“ žingsnis link kuriamos naujos stočių vizijos – pulsuojančių kultūriniu gyvenimu ir traukiančių žmones neįkainojamais patyrimais.
Virtuvės šefas Dmitrij Urbanovič paruošė išskirtinį meniu būtent šiam renginiui:
ŠEFO KOMPLIMENTAS Gillardeau austrė su rožiniais šampano perlais
ŠALTAS UŽKANDIS Šiuolaikiniai kūrybiniai šaltibarščiai su trumais ir burokėlių traškučiu
KARŠTAS UŽKANDIS Rausvasis risotto su tigrine krevete, stracciatella ikrais ir trumais
PAGRINDINIS PATIEKALAS Aštuonkojis su rožine rūkyta bulvių puta, karamelizuotais spalvotais burokėliais ir rožiniu sniegu
Arba
Elnienos nugarinė su burokėlių ir maraschino vyšnių tyre, vaivorykštiniais burokėliais bei jautienos kaulų ir šokolado padažu