Lietuvos didikai puotavo gausiai ir iškilmingai, ant jų stalų dominavo mėsos patiekalai, o taurėse – valdovų stalo verti gėrimai.
Po dviejų itin sėkmingų viešų valdovų vakarienių – vėl kviečiame Jus pasijusti kaip prie tikrų didikų stalo. Šį kartą puotausime po atviru dangumi* – Valdovų sode, Gedimino bokšto papėdėje (Bonos Sforcos Renesansinis sodas prie Valdovų rūmų, Vilniuje).
Jūsų laukia įspūdinga 6 patiekalų ir 5 gėrimų vakarienė bei valdovų virtuvės istorijos.
Patiekalus pristatys „Taurakalnio“ ir restorano „Valdovai“ kūrybos vadovė – Monika Čereškaitė, vynus – „Vyno klubo“ ekspertas Petras Jarašūnas.
BILIETAI:
Valdovo bilietas – 100 eur/asm (vakarienė + gėrimai)
Bajoro bilietas – 65 eur/asm (vakarienė be gėrimų)
MENIU
Įspūdingai dekoruoti rankų darbo duonos krepšiai ir paštetai
Eršketas drebučiuose
Lydeka su šafrano ir vėžių uodegėlių padažu
Valdoviškas keturių mėsų tortas
Jautiena su penkiomis šakninėmis daržovėmis
Valdovų desertas – staigmena
„Vyno klubo“ ekspertų priderinti vynai
* esant prastoms oro sąlygoms vakarienė vyks Valdovų rūmų restorane Valdovai.
________________________________________________________
Turite klausimų?
+370 66172118
[email protected]
Vietų kiekis ribotas
Bilietai nekeičiami ir negrąžinami
Renginio metu gali būti filmuojama ir fotografuojama
Vilniaus turizmo informacijos centras Pilies g. 7, Vilnius, +370 5 262 9660 [email protected]