Istoriniuose Valdovų rūmų rūsiuose įsikūręs restoranas Valdovai kviečia jus į gastronominę valdovišką puotą. Jūsų laukia įspūdinga 6 patiekalų vakarienė su didikų stalo vertais vynais ir LDK virtuvės istorijomis.
Patiekalus pristatys „Taurakalnio“ ir restorano „Valdovai“ kūrybos vadovė – Monika Čereškaitė, vynus – „Vyno klubo“ ekspertas Petras Jarašūnas.
MENIU
Valgomi duonos krepšeliai ir paukštienos kepenėlių paštetas
Miško grybų sultinys su rankų darbo lakštiniais
Žuvimis įdaryta lydeka su svogūnų, šafrano ir vėžių uodegėlių padažu
Įdarytos putpelės su šafrano rizotu ir kriaušėmis
Keturių mėsų tortas – triušiena, veršiena, kalakutiena, foie gras
Valdovų desertas
+ „Vyno klubo“ ekspertų priderinti vynai
Turite klausimų?
+370 66172118
[email protected]
Vietų kiekis ribotas
BILIETAI: 100 eur/asm (vakarienė + vynas). Bilietai nekeičiami ir negrąžinami
Renginio metu gali būti filmuojama ir fotografuojama
Vilniaus turizmo informacijos centras Pilies g. 7, Vilnius, +370 5 262 9660 [email protected]